Prijzen van Buzzlytics

They Ask, You Answer, oftewel TAYA, is het best bewezen sales- en marketingframework ter wereld voor het bereiken van online dominantie in elke branche.

Deze pagina helpt je inzicht te krijgen in je benodigde investering en geeft antwoord op veelgestelde vragen met betrekking tot de implementatie van They Ask, You Answer binnen jouw bedrijf.

Wat kosten de coachings- en trainingsdiensten van Buzzlytics?

Laat je bedrijf groeien met onze sales- en marketingtrainingsprogramma’s. Je kunt bij Buzzlytics terecht voor een TAYA-workshop van een dagdeel of het TAYA Mastery-programma van 18 maanden.

They Ask, You Answer Workshop

Maak je hele sales-, marketing- en managementteam enthousiast over de implementatie van They Ask, You Answer.

€ 5.000,- ex. btw

They Ask, You Answer Mastery

Of je nu een klein, middelgroot of groot bedrijf hebt, bij Buzzlytics betaal je elke maand een vast bedrag voor TAYA Mastery. Dit is € 3.250 ex btw.

De eerste twee maanden betaal je € 5.000 ex btw. Heb je de TAYA-workshop gevolgd? Dan hoef je die in TAYA Mastery niet nogmaals te doen en betaal je slechts één maand € 5.000 ex btw.

Dit zijn alleen de kosten voor coaching en training. Verderop kun je lezen met welke aanvullende kosten je rekening moet houden.

Wat is inbegrepen in TAYA Mastery?

Wat is er nog meer voor nodig om te slagen met TAYA Mastery?

Wat andere bedrijven zoals dat van jou zeggen:

Enorme groei organisch website verkeer binnen een half jaar!

We merkten dat organische leads de hoogste conversie haalden vergeleken met andere kanalen dus we wilden hier graag extra op inzetten. Na een eerdere prettige ontmoeting met StoryBrand, besloten we om They Ask, You Answer te omarmen. We zijn samen aan de slag gegaan en het resultaat mag er wezen. Binnen een half jaar zagen we een enorme groei qua organische bezoekers. Daarnaast zagen we dat interessante bedrijven binnen onze niche ons wisten te vinden dankzij ‘Big 5 Blogs’. Naast dat het aan gewonnen projecten toenam, merken we ook dat de hele organisatie meebeweegt en dat we het fundament leggen om onze ingewikkelde technische boodschap, beter over te brengen.

Wietse Brandstra, JOA Air Solutions

Veelgestelde vragen

Buzzlytics is het marketingbureau dat zichzelf (en andere externe bureaus) overbodig maakt door jou en je medewerkers te leren hoe jullie je marketing zelf kunnen doen. Dit doen we met bewezen frameworks zoals They Ask, You Answer en StoryBrand.

IMPACT+ is een trainingsplatform van IMPACT van Marcus Sheridan, de grondlegger van They Ask, You Answer. Je vindt hier leerzame videocursussen, allerlei tools en een grote community van sales-, marketing- en bedrijfsleiders, die allemaal de filosofieën en frameworks aanhangen die wij bij Buzzlytics onderschrijven.

Vraag het ons gewoon. Er is een grote kans dat we al hebben samengewerkt met iemand uit jouw branche of een vergelijkbare branche.

Dat gezegd hebbende: bij Buzzlytics ligt de focus op het aanleren van de principes van sales, marketing en leiderschap aan bedrijven. Met deze aanpak wordt het belangrijk hoe je deze principes toepast op jouw unieke niche en bedrijf. Dus of je nu B2B of B2C bent, laten we samen uitzoeken of ons aanbod past bij jouw bedrijf.

Een samenwerking met Buzzlytics moet jouw bedrijf duidelijke, meetbare resultaten opleveren. Punt. Als dat niet (meer) het geval is, ben je vrij om de samenwerking te beëindigen. Je hebt een maandelijkse opzegtermijn van een volle kalendermaand. Hoewel we elke samenwerking aangaan met de bedoeling om voor langere tijd samen te werken, zit je dus nooit aan ons vast als je dat niet meer wilt.

Is het mogelijk om succesvol te zijn met They Ask, You Answer zonder Buzzlytics (of een ander gecertificeerd bedrijf) in te huren? Absoluut.

Maar we hebben ook heel veel bedrijven voorbij zien komen die het niet is gelukt.

Dus hoe weet je nu of je het zelf moet proberen of dat je een gids zoals Buzzlytics nodig hebt?

De snelste manier om hierachter te komen is door een gesprek met een van onze adviseurs in te plannen. Deze persoon zal je het hemd van het lijf vragen en eerlijk aangeven welke route jij het beste kunt nemen.

Misschien denk je nu: “Natuurlijk gaan ze zeggen dat ik TAYA-Mastery nodig heb om verder te komen.” Dat is niet het geval. Sterker nog: de helft van de bedrijven die ons benadert krijgt te horen dat ons aanbod niet geschikt is voor hun bedrijf.

Klaar om te beginnen?

Plan een gratis Discovery Call met een van onze adviseurs en ontdek of en hoe TAYA Mastery ook jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen.